23 Temmuz 2011 Cumartesi

fırında kaşarlı peynirli kanape(poğaçadan)

hepinize günaydınlar ve mutlu sağlıklı bir gün diliyorum...bugun sizlere artan poğaçalardan yaptığım kanepeleri vermek istyiorum.çok kolay ve harika bir lezzet oldu.buyrun bakalım.


artan boş yuvarlak poğaçalar ortadan ikiye kesilir.üzerine kahvaltılık margarin veya tereyağ sürülür.ben becel kullandım.üstüne dilimlenmiş kaşar konur ve fırana verilir ve ızgara ayarında kaşarlar eriyene kadar bekletilir.kaşarlar eriyince sıcak sıcak servis yapılır.
afiyet olsun.
NOT:kanape yaparken ekmeklerin  yumuşak ve puf puf olasını istiyorsanız,kanepeyi hazırlayıp fırına verince sadece ızgara kısmını çalıştırın.fırın ayarında ekmeklerin heryeri kuruma yapar.

Hiç yorum yok: